Koppel Beviel Van Natuurlijke Mooie Tweeling, Kijk Waar Ze Nu Zijn

Gepubliceerd op 10/07/2020
Advertentie

Jaqi en haar man Kevin Clements verwelkomden in 2010 een gezonde en absoluut mooie tweeling. Toen het gezin een tweeling kreeg, Ava Marie en Leah Rose Clements, wisten ze dat hun leven drastisch zou veranderen. Hier zijn de afbeeldingen van de Clements-tweeling die de aandacht van de wereld trok:

De vroege aankomst van de tweeling

Ava Marie en Leah Rose Clements werden geboren in juli 2010. De tweeling werd te vroeg geboren; vier en een halve week te vroeg om precies te zijn. Toen de meisjes opgroeiden, begreep Jaqi waarom. Ze zei: “Ze kwamen vier en een halve week te vroeg, maar nu ze hun persoonlijkheid kennen, is het volkomen logisch dat ze vroeg, onaangekondigd en klaar om alles aan te pakken zouden komen.”

De vroege aankomst van de tweeling

Sterren vanaf het begin

Niet lang nadat ze waren geboren, waren hun familie, verpleegsters en vreemden verrast door hun uiterlijk. Ze kregen altijd complimenten voor hun onmiskenbare natuurlijke schoonheid. Ze zien eruit alsof ze in een tijdschrift thuishoren, toch?

Sterren vanaf het begin

Iedereen zei hetzelfde: het zouden modellen moeten zijn!

Jaqi zag hoeveel mensen commentaar gaven op hun geweldige geluk. Ze zei dat vreemden de hele tijd zouden zeggen: “Wauw, ze zijn zo mooi, je moet er echt over nadenken om ze modellenwerk te laten doen.” En dat is precies wat ze deed!

Iedereen zei hetzelfde: het zouden modellen moeten zijn!

Modelleren was te veel om met drie kinderen te jongleren

Na een beetje geduwd te zijn, liet Jaqi de tweeling beginnen met modellenwerk. Toen ze nog maar 6 maanden oud waren, tekenden ze bij een LA-bureau. Jaqi had al een zoontje van twee, dus dat was nogal wat druk voor haar. Ze zei: “Het was de meeste dagen al moeilijk genoeg om de deur uit te komen, dus mijn poging was toen van korte duur en ik besloot dat het gewoon niet het juiste moment was.” Na drie maanden proberen zette Jaqi de modellencarrière van de tweeling in de wacht.

Modelleren was te veel om met drie kinderen te jongleren

Een normaal leven leiden

Hoe meer Jaqi erover nadacht , ze dacht dat het beter zou zijn als ze een normale jeugd hadden opgroeien rond kinderen van hun eigen leeftijd. Ze had geen spijt van het indrukken van de pauzeknop tijdens hun modellencarrière. Maar naarmate de tijd verstreek, begonnen de dingen te veranderen. Je kon niet raden wat er daarna gebeurt!

Een normaal leven leiden

Wat willen de meisjes?

Hoewel Jaqi vertrouwen had in haar beslissing, waren de tweeling niet klaar om hun modellencarrière te laten gaan. Jaqi voelde zich schuldig en wilde duidelijk dat Ava en Leah iets te zeggen hadden. Het laatste wat ze wilde doen, was hen onder druk zetten om iets te doen wat ze niet wilden.

Wat willen de meisjes?

Wachten op het juiste moment

Er was een probleem. Ava en Leah waren nog maar peuters. Ze waren niet oud genoeg om te helpen bij het nemen van hun eigen beslissingen of om de consequenties van wat ze zeggen echt te begrijpen. De tweeling huilde wanneer hun moeder ‘nee’ zei tegen hun modellencarrière. Jaqi en haar man moesten over alles nadenken. Misschien was het tijd om de tweeling te laten doen wat ze willen?

Wachten op het juiste moment

Geluksgetal zeven

Jaqi is een beetje bijgelovig. Ze zegt dat 7 haar geluksgetal is, en het was geen ongeluk dat de tweeling op 7/7 werd geboren. Al snel was het de 7e verjaardag van de tweeling! Ze stonden op het punt om 7 juli 2017 te worden.

Geluksgetal zeven

De meisjes het idee geven

Tegen de tijd dat Ava en Leah 7 werden, hadden ze een volledig ontwikkelde persoonlijkheid en hobby’s. Ze hielden van dansen en zwemmen. Op hun 7e verjaardag zei Jaqi : “Ik presenteerde mijn idee aan de meisjes dat ze, als ze er klaar voor waren, naast hun danslessen en zwemteamoefeningen die ze elke week hadden, modellenwerk eens konden proberen.”

De meisjes het idee geven

Klaar voor actie

De meisjes hielden van zingen en dansen voor iedereen die naar hen zou kijken! En wow, mensen wilden ze zien! Vrienden, buren en vreemden wilden allemaal Ava en Leah zien. Het was vrij duidelijk dat ze niet cameraschuw zouden zijn als ze modellenwerk zouden gaan volgen.

Klaar voor actie

En het modelleren begint weer

Nu de meisjes ouder waren en hun mening hadden gegeven, was het tijd om het opnieuw te proberen. Een van Jaqi’s buren heeft onlangs een kinderboetiek geopend en had wat modellen nodig. Raad eens wat? De meisjes hebben de baan! Jaqi zei dat ze het lokale bedrijf wilde helpen: “Bovendien had ik wat nieuwe foto’s nodig als ik ze een agent wilde geven, dus ik dacht dat dit een geweldige kans voor ons allemaal zou zijn”, legde ze uit.

En het modelleren begint weer

Langzaam beginnen

Jaqi wilde het rustig aan doen. De meisjes waren tenslotte zo jong. Als ze een hoop make-up dragen en een verzameling mooie kleding dragen, kan dit schadelijk zijn voor hun ontwikkeling. Jaqi nam vanaf het begin de controle over de situatie. Ze zou de dingen op de juiste manier doen, op haar manier. “Ik haalde mijn 10 jaar oude Nikon-camera uit een vuilnisbak in de garage, deed een paar golven in het haar van het meisje, depte een beetje blos en gingen naar buiten om wat foto’s te maken,” legde Jaqi uit.

Langzaam beginnen

Sommige rimpels om glad te strijken

Ava en Leah hadden de blikken naar beneden, maar zouden ze kunnen modelleren? Jaqi zei: “Ava zou naar de camera kijken terwijl Leah in de ruimte zou staren … Leah zou per ongeluk Ava tegen het lijf lopen, die natuurlijk dacht dat het expres was en haar terug zou duwen.” Jaqi wist dat de meisjes jong waren en dat ze wat tijd en geduld nodig hadden om het onder de knie te krijgen.

Sommige rimpels om glad te strijken

Terugkomen met een bureau

Nu de hele familie op dezelfde pagina stond, werd het tijd dat de meisjes een nieuw modellenbureau vonden om mee te tekenen. Jaqi dacht dat het moeilijk zou zijn aangezien er 6 jaar verstreken waren sinds ze gemodelleerd waren. Jaqi dacht dat het moeilijk zou zijn, maar: “Tot mijn verbazing hoorde ik terug van bijna iedereen die vroeg om een ​​tijd af te spreken om de meisjes te ontmoeten.” De tweeling heeft uiteindelijk getekend bij 2 modellenbureaus.

Terugkomen met een bureau

Het Dubbele Agentschap Dilemma

Jaqi dacht dat het geweldig was om twee agentschappen te hebben die haar dochters vertegenwoordigden! Ze dacht dat dit meer kansen en bekendheid voor hen betekende. Alles leek goed te gaan totdat een van de bureaus haar belde. Het bureau vroeg de meisjes om terug te bellen voor een Barbie-auditie. Jaqi begon in paniek te raken omdat de meisjes daadwerkelijk een telefoontje hadden gekregen via hun andere agent. Jaqi was eerlijk tegen het bureau en alles was binnen een paar uur geregeld.

Het Dubbele Agentschap Dilemma

Explosie van sociale media

Jaqi deed een verstandige zet en opende een Instagram voor de meiden onder de naam @clementstwins. Ze opende de rekening in juli 2017 en had echt geen idee wat ze aan het doen was! Desalniettemin begon de pagina op te blazen. Het zou nu geweldig zijn om als portfolio voor bureaus te dienen en de meisjes te helpen een fanbase te krijgen.

Explosie van sociale media

Jaqi’s Instagram-leercurve

De natuurlijke schoonheid van het meisje was niet de enige reden waarom hun Instagram-account enorm was. Jaqi had een aantal tactieken in petto . Ze deelde enkele van haar geheimen in een interview. “Eén ding weet ik zeker als het ALLEMAAL om de foto’s gaat … dus neem geen genoegen met een gemiddelde fotograaf, want je wilt een paar dollars besparen.” Dus minder kwaliteitsfoto’s maken is het recept voor succes! Goed gedaan, Jaqi !

Jaqi’s Instagram-leercurve

Waarom 2017 hun jaar was

2017 werd een geweldig jaar voor de hele familie Clements! Naast de modellencarrière van een tweeling, had Jaqi een voorgevoel dat 2017 een geweldig jaar zou worden voor het gezin. Jaqi legde uit: “Afgezien van het feit dat ik een groot voorstander ben van tekens en door bijna iedereen is verteld dat 7 een geluksgetal is, had ik gewoon het gevoel dat dit jaar een leuk en opwindend jaar voor hen zou worden. . ” Je weet wat ze zeggen: het moederinstinct heeft altijd gelijk!

Waarom 2017 hun jaar was

Allemaal in de familie

Ava en Leah werden steeds succesvoller! Hun oudere broer, Chase, had ook wat talent! Hij tekende uiteindelijk bij hetzelfde bureau als zijn jongere zussen. Chase is zowel een model als een acteur. Hoe cool!

Allemaal in de familie

Vacatures overal

Het duurde niet lang voordat de meisjes hun positie in de modellenwereld veroverden. Niet al te snel nadat ze besloten weer te gaan modelleren, kregen ze meerdere banen per week. Je zou denken dat de wereld deze prachtige tweeling beu zou worden, maar nee! Iedereen wilde ze meer zien!

Vacatures overal

“The Good, The Bad, The Ugly”

Jaqi was nieuw in de modellenindustrie. Ze had beperkte voorkennis voordat ze erin dook. Ze leerde naarmate de tijd verstreek, maar kreeg nog steeds te maken met een aantal hoogte- en dieptepunten. In haar eigen persoonlijke blog besprak ze de lelijke delen van de modellenwereld en deelde ze wat ze had geleerd. Ze zei het allerbelangrijkste: “Voordat u iemand vertrouwt om u te begeleiden, moet u ervoor zorgen dat u weet met wie u te maken krijgt.”

The Good, The Bad, The Ugly

Een van de moeilijkste uitdagingen

Voor Jaqi en haar dochters was een van de meest frustrerende delen van de modellenwereld gewoon het krankzinnige verkeer in LA. Ze moesten meerdere keren per week naar het centrum van Los Angeles rijden. Het zou soms 5 of 6 uur duren voor de rondreis! Hoewel dit brutaal klinkt, is het gewoon de naam van het spel.

Een van de moeilijkste uitdagingen

De juiste begeleiding vinden

Jaqi leerde in de loop van de tijd om niet iedereen in de modellenindustrie te vertrouwen. Ze had advies nodig, maar alleen van de juiste mensen. Jaqi nam een ​​sterk standpunt in naarmate de tijd verstreek. Ze gelooft dat als er iets mis lijkt te zijn, ga met je gevoel mee. Het loont op de lange termijn. Het is beter om veilig te zijn dan sorry.

De juiste begeleiding vinden

Proberen de negativiteit te negeren

Jaqi bespreekt openlijk hoe moeilijk het is om negatieve opmerkingen over haar dochters en haar familie te beantwoorden. Hoewel ze haar best doet om negativiteit te negeren, is het niet altijd zo gemakkelijk. Ze staat constant onder druk om haar familie te beschermen en gelooft “als je niets aardigs te zeggen hebt, zeg dan helemaal niets.”

Proberen de negativiteit te negeren

“Ze zien er verdrietig uit”

Iemand schreef dat het meisje er de hele tijd verdrietig uitzag en dat ze gedwongen werden om te modelleren! Dit kan niet verder van de waarheid zijn.

“Ze zien er verdrietig uit”

Standpunt over make-up

De meisjes wordt altijd gevraagd of ze make-up dragen. Niet iedereen dacht dat dit zo’n groot probleem was, maar sommige mensen merkten op dat ze te jong waren om make-up te dragen en overbelicht werden. Jaqi reageerde op deze opmerkingen door te zeggen: “In bijna elke klus die het meisje boekt via hun bureau, of welke professionele fotoshoot ze ook bijwonen, is er een ingehuurde haar- en visagist op de set. Waarom!? Omdat dat is hoe de industrie werkt. ”

Standpunt over make-up

Jaqi’s grootste huisdier Peeve

Hoewel Jaqi een aantal negatieve opmerkingen heeft ontvangen, is degene die ze het meest haat ‘Let them be kids’. Dit frustreert zowel haar als de meisjes omdat ze niet worden gedwongen om te modelleren! Het is echt wat ze graag doen en hoe ze hun tijd willen besteden.

 

Ze doen andere dingen dan alleen modeleren

Hoewel modellenwerk het grootste deel van hun tijd in beslag neemt, zijn de twee tweelingen nog steeds normale kinderen. Ze vinden het leuk om plezier te hebben tijdens fotoshoots en onderweg zelfs muziek te spelen in de auto. Ze houden ook van dansen!

Ze doen andere dingen dan alleen model

De voordelen van het leven als model

Hoewel een leven als modellenwerk vermoeiend kan zijn, zorgden alle stress en reizen ervoor dat het gezin bij elkaar kwam. Ze vinden het geweldig dat ze naar nieuwe plaatsen gaan en unieke ervaringen delen. Op die manier kunnen ze veel tijd samen doorbrengen!

De voordelen van het leven als model

Extra voordelen

Naast het dichter bij elkaar brengen van de familie, krijgen de tweelingen vaak nieuwe producten en gratis kleding toegestuurd. De Clements-tweeling helpt deze bedrijven door ze te taggen op hun foto’s of door ze te schreeuwen op sociale media.

Extra voordelen

Stappen voor Instagram-succes

Het is geen toeval dat de tweeling in zo’n korte tijd 300.000 Instagram-volgers had. Jaqi is het genie achter de operatie! Ze leerde het terwijl ze het deed, en is bereid om enkele van haar tips en geheimen te delen over hoe ze haar dochters in supersterren heeft veranderd.

Stappen voor Instagram-succes

Overpost niet

Regel # 1: niet overdrijven . Post regelmatig niet te vaak. Als je dat doet, verlies je volgers.

Overpost niet

Hashtags zijn cruciaal

Een andere goede tip is om hashtags correct te gebruiken. Jaqi ontwikkelde haar eigen formule die de meisjes hielp om bekendheid te krijgen zonder al te agressief te zijn. Ze deed onderzoek naar de accounts van andere modellen en gebruikt vergelijkbare hashtags. Slim!

Hashtags zijn cruciaal

Tags leiden tot meer likes

Mensen taggen maakt ook deel uit van de formule voor succes. Het toont niet alleen hun waardering voor de mensen die hen hebben geholpen hun uiteindelijke look te bereiken, het toont ook hun Instagram-pagina wanneer mensen naar die mensen zoeken. Jaqi tagt altijd zowel in de afbeelding als in de opmerkingen om ervoor te zorgen dat ze niet worden genegeerd.

Tags leiden tot meer likes

Hoe de juiste mensen te volgen

Als je een succesvol Instagram-account hebt, wil je altijd mensen volgen die je waarschijnlijk zullen volgen. Jaqi volgde andere kindermodellen , fotografen, visagisten, enz. Pas nadat het account een grote aanhang had, ging ze terug en volgde alleen bepaalde pagina’s.

Hoe de juiste mensen te volgen

Commentaar, commentaar, commentaar

Bovendien zei Jaqi dat ze altijd commentaar zou geven op andere accounts en hoopte een gesprek te beginnen. Ze zei dat dit was om relaties op te bouwen en hopelijk nuttige verbindingen te creëren.

Commentaar, commentaar, commentaar

Trends die werken

Bepaalde soorten afbeeldingen reageren beter dan andere. Jaqi merkte dit meteen. De meer succesvolle foto’s zijn van de meisjes die samen worden afgebeeld als hun ogen elkaar raken. Mensen zijn gefascineerd door hun foto’s als ze zo zijn!

Trends die werken

Waar ze al hun outfits hebben

De meisjes kregen hun grote aanhang, niet alleen vanwege hun uiterlijk, maar ook vanwege hun garderobe. Jaqi zorgde ervoor dat de meisjes perfecte kleding hadden. Ze leende vaak kleding van een plaatselijke kinderboetiek en promootte de winkel op Instagram. Het was voor beide partijen voordelig!

Waar ze al hun outfits hebben

Eerlijkheid duurt het langst

Hoewel de Clements zich nog in de leerfase bevinden, geloven ze dat eerlijkheid altijd het beste beleid is. Ongeacht met wie ze werken, eerlijk zijn houdt alles schoon en maakt je een sympathiek persoon om binnen de branche te werken.

Eerlijkheid duurt het langst

Ze gaan alleen door als ze dat willen

De hele familie staat op dezelfde pagina. Alleen als ze plezier hebben in de modellenwereld, zullen de kinderen erin blijven. Geluk is het allerbelangrijkste, en Jaqi en haar man vinden dat hun kinderen alleen maar mogen modelleren als iedereen er gelukkig van wordt. Wat lief!

Ze gaan alleen door als ze dat willen

Hard werken

Onlangs zijn Ava en Leah een samenwerking aangegaan met Nail and Bone, een veganistisch en dierproefvrij nagellakmerk, om de organisatie Cure SMA te ondersteunen. Tijdens de fotoshoot droegen de tweelingmeisjes jurken van Rainey’s Closet, een bedrijf dat designerjurken verhuurt aan kinderen wanneer ze die nodig hebben.

Werken met nagel en bot

Hun vader

In oktober 2019 kreeg de vader van Ava en Leah, Kevin Clements, onverwachts de diagnose Cortical T-cellymfoblastisch lymfoom. Dit is een zeer zeldzame en agressieve vorm van kanker die ziekenhuisopname en minimaal zes maanden chemotherapie vereist. Hij begon met zijn chemo en heeft gewerkt om te herstellen, en de meisjes delen regelmatig foto’s met hem.

Hun vader

Hudson en Hobbs

In het najaar van 2019 startte de tweeling een nieuwe kledingcollectie met het merk Hudson en Hobbs. Dit is een kindermodellijn die verkrijgbaar is bij Nordstrom in zowel de Verenigde Staten als Canada. Op hun Instagram zeiden ze: “We wilden echt dat de collectie meisjesachtig, maar toch sportief, comfortabel en stijlvol was.” We denken dat ze het goed hebben gedaan!

Hudson en Hobbs

Beslissingen nemen

Na veel stress bij het beslissen of ze de meisjes überhaupt aan het modelleren zou krijgen, zwoer Jaqi dat ze nooit grote modellenbeslissingen zou nemen zonder zowel Ava als Leah te raadplegen, omdat dit uiteindelijk hun carrière op het spel stond. . Ze wilde ze nergens in of uit iets dwingen – ze wilde dat ze hun eigen keuzes konden maken.

Beslissingen nemen

Cali Girls

De Clements-meisjes wonen in een stad tussen Los Angeles en Orange County, Californië, dus de overvloed aan modellenbureaus en kansen is geweldig voor hen. Vanaf zo’n jonge leeftijd hebben ze tonnen modellen-optredens gekregen en hebben ze al naam gemaakt!

Cali Girls

Moeder-dochter tijd

Leah en Ava houden ervan om quality time door te brengen met hun moeder Jaqi terwijl hun vader en broer ook samen tijd doorbrengen. De drie houden ervan om te gaan winkelen en hun nagels te lakken. Jaqi weet hoe stressvol en veeleisend de modellenwereld kan zijn, en hoe moordend het soms kan zijn, dus zorgt ze ervoor dat haar meisjes zelfverzekerd en geaard blijven in de echte wereld.

Moeder-dochter tijd

Mama en ik

Dit seizoen zijn de meiden een samenwerking aangegaan met een bedrijf genaamd Muk Luks om een ​​gloednieuwe en super stijlvolle kinderlijn uit te brengen. Dit merk maakt pantoffels, sokken en laarzen om je voeten en benen de hele winter warm te houden! De collectie is eigenlijk een ‘mama en ik’-collectie, dus hun moeder doet er ook aan mee. Hoe lief is dat?

Mama en ik

Eigen website

Om hun fans – en hun potentiële toekomstige modellenwerk – te helpen om te allen tijde schattige foto’s van hen te zien, lanceerden Ava en Leah hun eigen website. Ze plaatsten op Instagram: “Bekijk alles wat we hebben gedaan, nieuwe samenwerkingen die we hebben gedaan, shop onze stijl, blader door tijdschriften waarin we zijn geweest en bekijk onze portfolio-sectie om meer foto’s te zien van enkele van onze favoriete shoots. ! ”

Zeer eigen website

Mode

De meisjes vinden het heerlijk om naar Instagram te gaan om alles over hun huidige modefavorieten te posten, en ze hebben zo’n grote schare fans dat hun Instagram-posts altijd overladen zijn met liefde en positieve reacties. Deze meisjes veroveren de wereld, en ze zijn nog maar net begonnen.

Mode

Hun stijl

Ze houden ervan om overal op internet hun eigen persoonlijke stijl te laten zien, en elke foto is anders dan de vorige. Op deze foto vertelden ze dat ze dol zijn op de sportieve stijl en comfortabel zijn. De meisjes matchen vaak in hun outfits, wat super schattig is.

Hun stijl

Verschijningen op de voorpagina

De meisjes zijn niet verlegen om voor de camera te poseren, en hun foto’s zijn zelfs op de voorpagina van tijdschriften beland! Deze shoot was voor Katwalk magazine, een tijdschrift dat inclusie en diversiteit binnen de modellenindustrie voor kinderen promoot, zodat elk kind een gelijke kans heeft.

Verschijningen op de voorpagina

Mode voor elk seizoen

Natuurlijk, met elk wisselend seizoen komt er een verandering in mode-keuzes. Ava en Leah houden ervan om bij de trends te blijven en zich te kleden in wat stijlvol is voor elk seizoen, en natuurlijk posten ze het op hun Instagram zodat al hun fans het kunnen zien en er inspiratie uit kunnen halen!

Mode voor elk seizoen

Verschillende soorten opnamen

Vooral omdat de meisjes nog nieuw en jong zijn in de modellenindustrie, is het voor hun portefeuilles belangrijk dat ze steeds verschillende soorten banen aannemen, niet alleen dezelfde dingen. Ze zijn soms te zien in atletiekkleding, soms in alledaagse streetwear, en soms in pittige en leuke outfits zoals deze uit hun Junior Style London-shoot.

Verschillende soorten opnamen

Buitenschoolse

Modelleren is niet het enige dat Ava en Leah graag doen in hun vrije tijd. Ze volgen ook skatelessen! Natuurlijk moeten ze voorzichtig zijn en elleboog- en kniebeschermers en helmen dragen, zodat ze niet gewond raken! Soms nemen ze zelfs verschillende vrienden mee naar de les om het te bekijken.

Buitenschoolse

Schiet in New York

Naarmate de carrières van de meisjes groeien, groeit ook de geografische locatie van hun banen! De meisjes zijn misschien gevestigd in Los Angeles, maar hoe bekender en bekender ze worden, hoe meer ze reizen. Ze zijn onlangs naar New York gevlogen om een ​​shoot met Crocs te doen.

Schiet in New York

Dubbelgangers

Ava en Leah zijn niet alleen een eeneiige tweeling, maar ze kiezen er ook vaak voor om zich hetzelfde te kleden – meestal in tegenovergestelde kleuren van dezelfde outfits. Misschien komt het doordat ze dezelfde stijlvoorkeuren hebben, of misschien omdat ze er super leuk en modieus uitzien in dezelfde outfits naast elkaar! Ik wed dat het soms moeilijk is om ze uit elkaar te houden.

Dubbelgangers

Amerikaans meisje

Zoals veel jonge kinderen, houden Ava en Leah absoluut van hun American Girl-poppen. Ze hebben talloze foto’s van hen met hun poppen of in de American Girl Doll-winkel gepost, en ze hebben altijd de gelukkigste glimlach op hun gezicht. Hun poppen lijken zelfs op hen!

Amerikaans meisje

Trio

Nadat Leah en Ava in de modellenwereld kwamen, besloot ook hun oudere broer om het eens te proberen. Net als zijn zussen houdt hij ervan, en hij doet het geweldig! Soms poseert het trio broers en zussen zelfs samen voor fotoshoots, en dat is het schattigste ooit.

Trio

Speelgoedadvertenties

Het zijn niet alleen fotoshootmodellering waar de meisjes de laatste tijd mee bezig zijn; ze poseren ook voor foto’s in het comfort van hun eigen huis om reclame te maken voor en reclame te maken voor andere dingen waar kinderen dol op zijn: speelgoed! Het speelgoed dat ze promoten, is kindvriendelijk en nuttig en leerzaam voor kinderen van dezelfde leeftijd als zij.

Speelgoedadvertenties

Grapjes maken

De meisjes nemen hun baan als model heel serieus, maar ze houden ook van tijd hebben om grapjes te maken en gewoon kinderen te zijn! Hoewel ze een eeneiige tweeling zijn, moest een van hen een paar minuten eerder worden geboren, en ze besloten om naar hun t-shirtafdrukken te gaan om iedereen te vertellen wie de oudere broer of zus is! We vinden dat hilarisch.

Grapjes maken

Advertentie