Een 96-Jarige Vrouw Met Een Uniek Interieur

Gepubliceerd op 07/16/2020
Advertentie

Interessant Interieur

De zussen Carla en Gladys Spizzirri wachtten geduldig om te zien hoe een bepaald huis er van binnen uitziet. Op een dag stond het huis in Jane Street 148 op het punt om op de markt te komen, wat alle geïnteresseerde mensen de kans gaf om te zien wat er zo speciaal was in dat huis. En … iedereen was onder de indruk! lees meer om te zien welk interessant decor zich in dit huis verbergt.

Interessant Interieur

Interessant Interieur

Niets Speciaal

Het gebied waarin het huis zich bevindt is heel gewoon. Alle huizen aan Jane Street 148 zien er van buiten exact hetzelfde uit en je zou nooit denken dat er iets speciaals in een van hen schuilgaat. Je zou verrast zijn om te ontdekken dat het helemaal het tegenovergestelde is van dat…

Niks Speciaal

Niks Speciaal

Niet De Hele Waarheid

Mensen dachten altijd dat ze alles wisten van de buurt en spraken daarom nooit uit dat er zich iets speciaals zou verstoppen in het huis van de oude vrouw. Maar alles wat ze dachten was niet de hele waarheid.

Niet De Hele Waarheid

Niet De Hele Waarheid

Niets Bijzonders

Het was een heel normale dag voor de meisjes en er gebeurde niets bijzonders op kantoor. Daarom dachten ze nooit dat er iets interessants zou gebeuren. De zusters Clara en Gladys waren eigenaar van het bureau en waren de meeste dagen bezig met het beantwoorden van telefoontjes, het sluiten van deals en het tonen van huizen.

Niets Bijzonders

Niets Bijzonders

Verwonderd

Carla en Gladys kenden de branche heel goed en waren erg goed in hun werk. Hun dagen leken meestal erg op elkaar en er gebeurde niets verrassends. Maar deze keer … Ze waren helemaal verwonderd!

Verwonderd

Verwonderd

Grote Verassing

Toen ze die dag naar hun werk gingen, hadden ze nooit verwacht dat er iets groots zou gebeuren. Ze wisten niet dat ze op het punt stonden voor een grote verrassing te staan.

Grote Verassing

Grote Verassing

Joyce

Toen de telefoon ging, dachten ze niet dat het iets bijzonders zou worden, want de telefoon gaat de hele dag op kantoor. De persoon aan de andere kant van de lijn was een vrouw die Joyce heette. Ze vertelde de zusters dat ze haar huis wilde verkopen.

Joyce

Joyce

Schokkend Geheim

Joyce’s stem klonk een beetje aarzelend. Ze vertelde Carla en Gladys dat ze haar huis wilde verkopen, maar ze konden op haar stem en toon horen dat ze daar niet naar uitkeek. Daarnaast vertelde ze de zussen een geheim dat hen totaal schokte.

Schokkend Geheim

Schokkend Geheim

Nieuw Begin

Wanneer mensen hun huis verkopen, zijn ze meestal enthousiast omdat het betekent dat ze iets nieuws beginnen. Meestal zijn ze blij om een ​​stap in een nieuwe richting te zetten. Joyce’s reactie was echter niet hetzelfde. Ze was niet blij haar huis te verkopen.

Nieuw Begin

Nieuw Begin

Joyce Verborg Iets

Toen ze met Joyce praatten, hadden de zussen het gevoel dat ze iets verborg. Ze waren bang dat dit iets ergs was dat het verkoopproces zou kunnen beïnvloeden. Daarom waren ze erg benieuwd wat Joyce’s geheim was.

Joyce Verborg Iets

Joyce Verborg Iets

Wat Is Er Aan De Hand?

Wat Joyce verborg, was geen typisch probleem zoals zwarte schimmel of een defecte ketel. Haar geheim was iets heel anders en veel groter dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen. De zusters waren erg nieuwsgierig om te horen wat er aan de hand was.

Wat Is Er Aan De Hand?

Wat Is Er Aan De Hand?

Veel Ervaring

De zussen hadden veel ervaring in de branche en dachten echt dat ze alles hadden gezien. Maar … Ondanks alle ervaring die ze hadden, zagen ze dit niet aankomen.

Veel Ervaring

Veel Ervaring

Interessante Ideeën

De zusters hadden veel vertrouwen in hun vaardigheden en dachten dat ze het allemaal al hadden gezien sinds ze al zo lang in het bedrijf werkten. Bij het nadenken over wat Joyce’s geheim was, kwamen ze met een aantal interessante ideeën, maar ze kwamen zelfs niet in de buurt van wat Joyce eigenlijk verborg.

Interessante Ideeën

Interessante Ideeën

Speculaties

De zusters kenden Toronto als geen ander en hadden al jaren ervaring in de vastgoedsector. Iedereen kende ze en wist dat ze altijd de mooiste appartementen hadden in de meest populaire en beste wijken van de stad. Maar ze hadden geen hoge verwachtingen van Joyces House. Ze speculeerden dat haar huis waarschijnlijk veel werk nodig had omdat ze er zo geheimzinnig over was.

v

Speculaties

Waar Heeft Ze Het Over?

Toen Joyce met de zusters sprak, vertelde ze hen dat ze iets heel unieks en verrassends zouden zien als ze haar huis binnenliepen. De zussen waren erg nieuwsgierig en wilden echt weten waar ze het over had.

Waar Heeft Ze Het Over?

Waar Heeft Ze Het Over?

Echte Verassing

Joyce klonk heel duidelijk aan de telefoon en had een geweldig gehoor. De zussen waren erg onder de indruk sinds Joyce 96 jaar oud was! Carla zei zelfs dat ze er beter aan toe was dan haar eigen oma die veel jonger was. Dit verbaasde hen al, maar wat was de echte verrassing?

Echte Verassing

Echte Verassing

Niets Anders

Van buiten zag het huis van Joyce er net zo uit als alle anderen op straat. Maar de zusters wisten niet dat er van binnen iets ongelooflijks op hen wachtte. Toen ze binnenkwamen … Ze waren helemaal verbaasd!

Niets Anders

Niets Anders

Geen Innovaties

De zussen waren bang dat het huis er slecht aan toe was. Joyce woonde er al 70 jaar en het huis heeft naast de keuken geen innovaties gehad.

Geen Innovaties

Geen Innovaties

Het Ergste

De zusters bereidden zich voor op het ergste. het is tenslotte onmogelijk dat het huis er goed uitzag als Joyce er in de zeventig jaar dat ze er woonde geen vernieuwingen aan heeft aangebracht. Toen Carla en Gladys naar Jane Street 148 liepen, waren ze een beetje sceptisch over de hele zaak.

Het Ergste

Het Ergste

Puin

De zusters waren bezorgd dat het erg moeilijk zou worden en veel tijd zou kosten om het huis van Joyce schoon te maken. Hoe dichter de inspectiedag kwam, hoe ongeruster ze waren. Ze waren er zeker van dat Joyce haar hele huis had achtergelaten met puin dat ze in 70 jaar verzamelde.

Puin

Puin

Locatie

Aan de positieve kant is locatie een van de belangrijkste dingen als het gaat om onroerend goed en het huis van Joyce bevond zich in een van de beste buurten van de stad. Omdat het in een goede buurt was, wisten de zusters dat ze het voor een goede prijs konden verkopen.

Locatie

Locatie

Indrukwekkende Prijzen

Omdat het huis op een goede locatie stond, schatten de zusters dat het ongeveer $ 968.000 waard zou zijn. Ze verkochten al huizen in die buurt en kregen indrukwekkende prijzen.

Indrukwekkende Prijzen

Indrukwekkende Prijzen

Gedachten Veranderen

Deze prijs zou echter kunnen veranderen omdat ze niet hadden berekend dat ze misschien wat geld zouden moeten uitgeven om het te repareren. Ze zouden eerst naar het huis moeten kijken voordat ze het zeker zouden zeggen. Bovendien was er nog een ander probleem. Joyce klonk een beetje aarzelend aan de telefoon en ze waren bang dat ze van gedachten zou veranderen bij de verkoop van haar huis.

Gedachten Veranderen

Gedachten Veranderen

Aarzelend

De zusters begrepen waarom Joyce zo aarzelend was. Het is moeilijk om een plek met zoveel herinneringen achter te laten. Ze waren er echter bezorgd over. Uiteindelijk vertelde Joyce hen dat ze een beslissing had genomen en dat ze klaar was om haar huis te verkopen.

Aarzelend

Aarzelend

Van Streek

De zussen waren verward door de manier waarop Joyce sprak. Was ze echt van streek omdat ze haar huis waar ze 70 jaar in heeft gewoond op te geven? Of kan het zijn dat er een groter geheim was? Natuurlijk was het normaal om je zo te voelen als je zoveel herinneringen hebt gehad in een huis.

an Streek

an Streek

Onderhoudswerkzaamheden

Een makelaarsduo kreeg een project aangebonden. Voordat zij het project aannamen, besloten zij eerst een inspectie uit te voeren op de Jane Street 148. Het duo dacht een oud huis te moeten renoveren zodat het aan potentiële kopers kon worden aangeboden. Of zij het project zouden aannemen, hing af van het onderhoud van het huis door de jaren heen.

A Brick House

Onderhoudswerkzaamheden

Compleet onverwachts

Om beter te kunnen weten hoeveel het het makelaarsduo zou kosten om het huis te renoveren, besloten zij om even langs te gaan. Gladys en Carla spraken een datum en tijd af om langs te gaan. Nooit hadden zij kunen weten dat zij iets compleets onverwachts tegen zouden komen. Gladys en Carla stonden versteld nu zij eindelijk wisten wat Joyce te verbergen had.

Complete Surprise

Compleet onverwachts

De waarde

Het duo kon de waarde van het huis alleen bepalen door foto’s en de ligging van het huis. Zonder een bezoek aan het huis, leek het niet meer dan een gewone huis. Zonder een bezoek, zouden zij ver onder de waarde van het huis zitten.

Final Answer

De waarde

Verkoop

Uiteindelijk besloot Joyce haar woning ter verkoop op te geven. De dag was eindelijk aangebroken dat Gladys en Carla langs zouden komen voor een bezoek aan de Jane Street 148. Een oudere dame opende de voordeur en begroette hun vriendelijk. Zodra het makelaarsduo door de voordeur naar binnen gingen, waren ze verrast door wat zij zagen.

A Change in Plans

Verkoop

Geen alledaagse interieur

Wanneer Gladys en Carla naar binnen gingen, waren zij verrast door het interieur van het huis. Nooit hadden zij gedacht dit te zien. Het interieur van Joyce was zeker niet alledaags en Joyce was overduidelijk geen verzamelaar.

Amazing Interiors

Geen alledaagse interieur

Het perfecte huis

Joyce leek het huis zo goed bij te houden als ieder ander traditionele vrouw. Het huis van binnen zag er prachtig uit. Gladys en Carla waren verrast om te zien hoe goed het huis onderhouden was. Alles leek zo perfect te zijn, het meubilair, de inrichting en zelfs de prullaria waren prachtig! Het huis was sprankelend en ontzettend schoon.

Screenshot 11

Het perfecte huis

Jackpot

Het makelaarsduo leek de jackpot wel gewonnen te hebben. Zij waren zo verbaast over het onderhoud van het huis. In eerste instantie dachten zij dat het een normale huis was en dat er nog wel het een en ander te doen is. Maar zij wisten nu zeker dat zij het huis voor een hogere prijs verkopen konden.

Time Capsule

Jackpot

De kunstenaar

Het huis leek wel een reis door de tijd. Zodra je het huis binnenloopt, geeft het je al het gevoel in de jaren ’40 te zijn. Joyce trok in de jaren ’40 in deze woning en heeft het zo ingericht zoals zij graag wilde. De vloeren, het meubilair, behang, gordijnen, álles, heeft Joyce zelf uitgezocht. En het is prachtig!

Surprisingly Lucid

De kunstenaar

Het best onderhouden huis

Het kon weleens zo zijn dat dit het best onderhouden huis is wat Gladys en Carla in de verkoop mochten zetten. Het is goed onderhouden en het is schoon. Alle kamers die Gladys en Carla bezochten, waren erg aantrekkelijk en schoon. Toch begrepen ze waarom Joyce een kleine twijfel had bij de verkoop van haar huis. De binnenkant van het huis is ontzetten goed onderhouden, maar er was toch íets wat de verkoop tegen kon werken.

Something Special

Het best onderhouden huis

Vrouwelijk

Het interieur van het huis was nogal vrouwelijk. Ook al was het huis zó goed onderhouden, het kon nog weleens een moeilijke verkoop zijn voor mannelijke kopers. De inrichting van het huis was erg roze, paars en goud. Niet alle mannen zouden hier doorheen kunnen kijken. En het herinrichten van een woning kan ook nog hoog in de kosten lopen. Naast het feit dat het ook veel tijd en moeite kost.

Huge Problem

Vrouwelijk

De kelder

De meest unique kamer in het huis zal waarschijnlijk de kelder zijn. De inrichting van de kelder was totaal niet te vergelijken met de rest van het huis. De kelder kon een perfecte man-cave zijn. Houten latjes aan de muur en een bar geïnstalleerd. De kelder was een toevluchtsoord van alle kleuren in het huis. De kelder was waarschijnlijk de plek van de echtgenoot van Joyce.

Very Unique

De kelder

De tuin

Hoe mooi het huis wel niet was, dit was niet terug te vinden in de tuin. De tuin leek wel een beetje verwaarloosd. De eigenaren hebben nog wel de moeite genomen op AstroTurf te instaleren, maar verdere moeite eindigde ook daar. Ondanks dat de tuin er niet tiptop uitzag, konden Gladys en Carla het huis nog steeds voor een mooi prijsje verkopen. Het makelaarsduo huurde een inspecteur in om eventuele verborgen schade en gebreken te ontdekken vóórdat ze het huis ter verkoop doen.

Apart From That

De tuin

Verrassing

Een huis kan er aan de buitenkant ontzettend mooi uitzien, maar dit hoeft niet te betekenen dat er niks aan de hand is met het huis. Er kunnen genoeg gebreken zijn, het huis kan bijvoorbeeld schimmel hebben of problemen met de fundering hebben. Dit kan de waarde van het huis ontzettend laten zakken. Maar Gladys en Carla waren er heilig van overtuigd dat alles in orde zou zijn. Toen de inspecteurs langs kwamen, liepen zij tegen een verrassing op.

The Inspectors

Verrassing

Nog nooit zoiets meegemaakt

Gladys en Carla hebben nog nooit zoiets meegemaakt. De inspecteurs kwamen langs en gingen meteen te werk. Ieder hoekje werd geïnspecteerd. De inspecteurs waren van mening dat het huis in prima staat is en dat het huis zelfs meteen in de verkoop kon. Iedereen stond versteld. Het enige wat Gladys en Carla moesten doen, is terug naar hun kantoor en het huis aan te bieden aan potentiële kopers.

Beneath It All

Nog nooit zoiets meegemaakt

Biedings oorlog

Zodra het makelaarsduo op kantoor aankwam, konden zij het huis van Joyce in de verkoop zetten. Gladys en Carla hebben het huis ter verkoop gezet voor een bedrag van $ 699k dollar. Ook al was dit een beetje aan de hoge kant, hadden zij nooit verwacht dat dit zou gebeuren. Er ontstond een biedingsoorlog. Het huis was zo gewild door mensen die graag in deze buurt wonen wilden.

It Is On

Biedingsoorlog

Populair

Het bijzondere huis met zijn prachtige interieur ging al snel viraal en werd opgepikt door nieuwsuitzenders. Het huis werd zó populair, dat de vraagprijs ook omhoog ging. Voor de mensen die dit verhaal gevolgd hebben, moet het gevoeld hebben alsof het huis een museum was. Zodra je binnenstapte, voelde het alsof je terug ging naar de jaren ’40. Joyce koos ervoor om niks te veranderen.

Blast To The Past

Populair

Efficiënt

In al die jaren dan Joyce in het huis heeft gewoond, heeft zij bijna niks veranderd. Het enige dat renoveerd was in de jaren ’60, waren de moderne gemakken in de keuken. Joyce wilde efficiënt kunnen koken. Ook al was bijna al het keukenapparatuur uit de jaren ’60, het werkte allemaal nog prima. Dit is niet gek ook als we kijken hoe Joyce het huis onderhouden heeft.

Modern Kitchen

Efficiënt

Kunstwerk

Joyce wilde graag haar laatste jaren in een seniorenwoning wonen. Daarom was het nu tijd voor haar om het huis te koop te zetten. Joyce was in haar vroegere jaren een naaister. Zij had nooit professionele training gehad op het gebied van interieurontwerp. ”Ik probeerde altijd een inividu te zijn en mijn eigen stijl te volgen” zei Joyce tegen het HGTV. Het was tijd dat Joyce haar kunstwerk, waar zij jarenlang aan gewerkt had, de verkoop in te doen

Where She Went

Kunstwerk

Makeover

Tijdens de tweede wereldoorlog, in 1942, zijn Joyce en haar man op de Jane Street gaan wonen. Veel mensen vroegen zich af of de nieuwe kopers van het huis, het huis zo zouden laten of gaan renoveren. Tot op de dag van vandaag weten we niet wat er met het huis gaat gebeuren, maar wij hopen dat de nieuwe eigenaars de juiste keuze zullen maken.

A History Lesson

Makeover

Addertje onder het gras

Het huis was te mooi om waar te zijn. Toch zat er een addertje onder het gras. Het meubilair van het huis was niet te koop. Het meubilair speelt een grote rol bij het ontwerp van het huis, dus Gladys en Carla hoopten dat de potentiële kopers niet op het meubilair gefixeerd waren. Zonder het meubilair is het nog steeds een geweldig huis om te kopen. Het meubilair gaat naar de dochter van Joyce, zij wilde het graag hebben.

Not The Furniture

Addertje onder het gras

Zo goed als nieuw

De 72-jarige Joyce was nog maar 24 toen zij het huis kocht. Zoals te zien was aan het huis heeft ze het zeker niet verwaarloosd. Ook al heeft ze de laatste jaren voornamelijk in de slaapkamer doorgebracht, het huis zag er nog steeds zo goed als nieuw uit. Alles, van stoelen tot bed, kwam uit de jaren ’40, maar dat was er niet vanaf te zien.

After Seven Decades

Zo goed als nieuw

Persoonlijke stijl

Joyce hield ervan om dezelfde kleur te gebruiken in een kamer. Haar persoonlijke stijl was om dezelfde tonen op elkaar te gebruiken. Ook hield ze van bijpassende ontwerpen en zachte kleuren. Omdat Joyce hier  veel talent voor had, kon zij haar huis erg uitnodigend en comfortabel maken. Joyce had oog voor detail, alles ging zo goed samen en er waren bijna geen reparaties nodig aan het huis. Het huis zag er niet zag er na 70 jaar nog niet oud uit.

Pastel Colors

Persoonlijke stijl

Zorgvuldig

Het huis is voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers. De kamers zijn voorzien van tapijt en het behang doet denken aan het naoorlogse tijdperk, de barokpatronen, bloemenvegen en gouden accenten. Iedere kamer had zijn eigen kleur die na veel overweging gekozen werd. De kasten in de woning zijn op maat gemaakt. En om de koude winters van Toronto door te komen, is in iedere kamer een openhaard. Over iedere kamer in het huis is goed nagedacht en zorgvuldig te werk gegaan.

The Intricate Details

Zorgvuldig

De waskamer

De vloer van het huis is ontzettend mooi, maar de kelder kan nog wel eens onze favoriet zijn. De waskamer had houten kastjes aan de muur en de wasmachines stonden er goed bij. Ondanks het feit dat de wasmachines uit een ander jaartal komt dan de rest in het huis.

Follow In Her Footsteps

De waskamer

Passie

Het was een grote passie voor Joyce om haar huis in te richten en te onderhouden. Zij slaagde erin om het huis op hoog niveau te houden, iets wat niet veel mensen kunnen. In het geval van John Sims was het huis dat hij in Arizona had gekocht niet goed onderhouden door de vorige eigenaren. Zijn nieuwe huis was vreemd en behoorlijk spookachtig.

An Outlet For Her Creativity

Passie

Onderhoudsproblemen

Makelaars en zussen Carla en Gladys Spizzirri hebben een bezichtiging van een huis op de planning staan. Het gaat om het huis op 148 Jane Street. Zij zijn ervan op de hoogte dat het huis wellicht wat reparaties en onderhoud nodig heeft voordat het op de markt komt voor potentiële kopers. Veel hing af aan de onderhoud van dit huis in het verleden.

A Brick House

Onderhoudsproblemen

Volkomen verrast

De afspraak was gemaakt en Carla en Gladys besloten om een bezoekje te brengen aan het huis, zodat zij het met eigen ogen konden zien. Op deze manier konden zij weten wat er precies aan gedaan moest worden. Zij speculeerden over van alles en nog wat, maar het kwam niet in de buurt van de waarheid over het huis. Nadat zij zagen wat Joyce verborgen hield waren zij in shock!

Complete Surprise

Volkomen verrast

Niet genoeg informatie

Voordat zij langs het huis zouden gaan, konden Carla en Gladys alleen een schatting maken gebaseerd op de buitenkant en de locatie van het huis. Deze twee factoren zijn niet geheel betrouwbaar. Daarnaast dachten zij al dat het huis niet veel verschilde van de andere huizen in de straat.

Final Answer

Niet genoeg informatie

Het uiteindelijke besluit

Eindelijk was Joyce zover om een besluit te nemen. Zij wilde het huis verkopen, wat inhield dat de makelaars het moesten bezichtigen. De makelaars zijn ook diegenen die de inspectie zullen moeten verrichten. Toen zij aankwamen op het juiste adres werden zij gegroet door de oude dame bij de voordeur. Het begon pas echt interessant te worden toen Gladys en Carla eindelijk het huis betraden. Wat was er voor hun in petto?

A Change in Plans

Het uiteindelijke besluit

Geweldige interieurs

Niks kon de twee zussen voorbereiden op wat zij aantroffen in het huis. Nadat zij de eerste deur open deden stonden zij perplex. De makelaars waren compleet verbaasd en stonden versteld door het interieur van het huis. Joyce bleek toch geen hamsteraar te zijn…

Amazing Interiors

Geweldige interieurs

Vrijwel perfect

De waarheid is simpel. Deze oude vrouw was een zeer traditioneel persoon die er alles aan deed om haar huis zo goed mogelijk te onderhouden. Vanbinnen was het huis vrijwel perfect. De zussen waren ook in shock door de staat van de woning, van de decoratie tot aan de meubels, het was voortreffelijk. Maar niet alleen dat, daarnaast was het ook nog spik en span. Maar er zaten nog wat geheimen verborgen in het huis.

Screenshot 11

Vrijwel perfect

Een lot uit de loterij

Gladys en Carla waren in shock en onder de indruk na het bewonderen van het interieur. Het voelde alsof zij de loterij hadden gewonnen. Dit ging tegen al hun verwachtingen in, en het was veel beter dan waar zij op hadden gehoopt. Zij wisten tenminste dat het huis voor meer verkocht zou worden wegens de uitstekende staat ervan.

Time Capsule

Een lot uit de loterij

De ontwerpster zelf

Het verhaal eindigt daar niet mee. Het huis was een grote tijdscapsule. Na het betreden van het huis, voelt het alsof je werd overgebracht naar de jaren 40. Dat is ten slotte wel de periode dat Joyce daar is gaan wonen en het huis heeft gedecoreerd. Kun je geloven dat zij de gordijnen, het behang, de vloeren EN de meubels allemaal zelf heeft uitgekozen?

Surprisingly Lucid

De ontwerpster zelf

Zeer speciaal

De vrouwen namen een tour door het huis en kwamen erachter dat de ene kamer nog mooier en schoner was dan de ander. Zonder twijfels was dit het best onderhouden en schoonste huis dat ze ooit hadden gezien. Dit was geen normaal huis maar een hulde aan het verleden. Nu viel het kwartje en begrijpen ze waarom Joyce zo twijfelachtig was aan het begin. Ook al zag het huis er fantastisch uit, dit betekende niet dat er geen belemmeringen waren. Er was een ding wat problematisch kon zijn zodra de verkoop van het huis in werking gesteld wordt.

Something Special

Zeer speciaal

Een groot probleem

De zussen waren nogal bezorgd doordat het huis vooral heel vrouwelijk was ingericht. Het was zeker prachtig en indrukwekkend, maar mannelijke kopers konden het wellicht niet zo zien. Zeg eens eerlijkk, hoeveel mannen die jij kent houden van roze en bloemetjes? Dit kleurenschema kon nog wel eens problematisch worden, vooral als de potentiële koper niet geïnteresseerd is om alles vanbinnen te veranderen. Dit zal veel geld, tijd en moeite kosten. Daarnaast had dit bedrag als commissie gebruikt kunnen worden die ze dan aan de vraagprijs konden toevoegen. Het goud, roze en paars in het huis konden een breekpunt zijn voor de mannelijke cliënten en er zijn wellicht vrouwen die dit ook niet echt kunnen waarderen.

Huge Problem

Een groot probleem

Heel uniek

Er was een kamer die niet op de rest van het huis leek. De kelder had een kamer met een ingebouwde barruimte en was voorzien van houten lambrisering. Dit was absoluut een mannen ruimte! De kamer zag er al schitterend uit, er hoefde dus niet veel meer te gebeuren om het af te maken. Deze ruimte was bestemd voor een man en wij durven te wedden dat het de privé ruimte was van Joyce haar man. De ideale plek om even alleen te zijn of tijd door te brengen met vrienden. Het huis is mooi, maar het kan nog mooier worden door te minderen met de bloemetjes en pasteltinten.

Very Unique

Heel uniek

Een minder mooie achtertuin

Het huis is wederom perfect, maar de achtertuin van Joyce kreeg niet dezelfde aandacht als het interieur. Deze ruimte was zo goed als verlaten en er werd niet veel naar omgekeken. Hoewel een AstroTurf op de grond stond, leek het niet alsof deze ooit zijn weg naar buiten heeft gemaakt. Ook al was het een behoorlijk doffe achtertuin, het kon in balans worden gebracht met de rest van het huis. Carla en Gladys wisten dat dit huis een goede prijs zal krijgen op de huizenmarkt. De volgende stap was om het huis officieel te laten inspecteren zodat de deskundigen konden zien of er nog ergens onderliggende problemen zaten.

Apart From That

Een minder mooie tuin

De inspecteurs

Is het mogelijk voor een huis om er zó goed uit te zien zonder onderliggende problemen te hebben? Wellicht was de basis al heel slecht tijdens de voorgaande jaren. Er zat schijnbaar schimmel in de muren. Deze factoren kunnen tot leiden tot het zakken van de vraagprijs. Maar Gladys en Carla waren ervan overtuigd dat er niet veel was om zorgen over te maken. Ondanks de situatie was er nog steeds een kans dat zij ernaast zaten. Het is uiteindelijk niet bijzonder om huizen te vinden met onopgeloste problemen. Zij hadden echter de uitspraken van de inspecteurs niet zien aankomen.

The Inspectors

De inspecteurs

Een mooie uitkomst

Op het moment dat de inspecteurs aankwamen, gingen zij meteen aan de slag. Zij controleerden elk klein hoekje in het huis voor verborgen problemen. Na elk hoekje en gaatje te hebben onderzocht, kwamen zij met groot nieuws voor alle betrokken partijen. Het kostte behoorlijk wat tijd om de inspectie af te ronden doordat er veel ruimtes waren om te controleren. Wat moesten zij aan Joyce en de makelaars vertellen? Het scheen zo te zijn dat het huis in een nieuwe staat was, zelfs beter dan de dag waarop Joyce het kocht in de jaren 40. Zij en haar man hebben zo goed voor dit huis gezorgd, waardoor zij niets hoefden te veranderen voordat zij het te koop zetten. De twee zussen moesten alleen naar hun kantoor gaan om dit vast te leggen!

Beneath It All

Een mooie uitkomst

De prijs is er

Nadat Gladys en Carla aankwamen op hun kantoor, zetten zij het huis op 148 Jane Street te koop. Er zat een prijskaartje aan van maar liefst $699.000. Hoewel dit werd gezien als één van de hoogste prijzen op de huizenmarkt, werden er talloze boden gedaan na het zien van het prachtige interieur. Potentiële kopers waren ontzettend onder de indruk van het interieur en wilden het huis kopen. Het bieden ging nog even door. Dit was een goede keuze voor mensen die al geïnteresseerd waren in de Old Mill buurt. Maar zelfs diegenen die daar niet aan dachten deden mee aan het intensieve bieden. Het huis was zo geliefd dat het zelfs mensen die niet op zoek waren aan het denken liet zetten.

It Is On

De prijs is er

Viraal

Om heel eerlijk te zijn waren wij niet verbaasd toen wij hoorden dat dit fantastische huis viraal is gegaan op het internet. De plek werd zelfs in het nieuws benoemd. Mensen waren gefascineerd om het feit dat een 96-jarige vrouw dit huis zo goed in haar eentje kon onderhouden, zonder hulp van buitenaf. De populariteit liet de prijs nog meer stijgen. Velen dachten vast dat het een museum was in plaats van een welgesteld huis. Het huis zag er absoluut niet uit als een uit de jaren 40. Dit komt allemaal door de keuze van Joyce, door niks aan te passen en al het mogelijke in tact te houden.

Blast To The Past

Viraal

Moderne keuken

Ook al is deze plek niet veel veranderd door de jaren heen, er is wel één ruimte die in het verleden is gerenoveerd. Zij heeft het laten moderniseren tijdens de jaren 60 om het praktischer te maken. Het originele ontwerp was niet comfortabel en Joyce heeft deze keuze gemaakt doordat zij efficiënter kon koken. De meest recente renovatie mocht dan wel in de jaren 60 zijn, maar alle apparatuur werkte nog steeds en waren in goede staat. Dit komt niet geheel als verrassing nadat duidelijk werd hoe goed Joyce voor het huis heeft gezorgd. De zussen waren het hier volledig mee eens. Het was een echte tijdscapsule!

Modern Kitchen

Moderne keuken

Waar Joyce naartoe ging

Wij kunnen zeker zien waarom Joyce haarzelf een interieur ontwerpster noemt na al haar moeite in haar prachtige huis. Zij zei tijdens een interview met the Daily dat zij hier heel goed in was, maar dat het tijd was om afscheid te nemen van haar meesterwerk. Wat stond er voor Joyce op de planning? De media kwam erachter dat Joyce het ging verkopen zodat zij geld kon betalen voor een bejaardentehuis. Zij hoopte dat zij nog van deze tijd van haar leven kon genieten zonder voor het huis te moeten zorgen. Joyce heeft altijd als naaister gewerkt. De dame zei tegen HGTV dat zij “altijd uniek probeerde te blijven, en haar eigen stijl te volgen.”

Where She Went

Waar Joyce naartoe ging

Een geschiedenisles

Joyce en haar man kochten het huis aan de 148 Jane Street in 1942. Dit was tijdens de Tweede Wereldoorlog. De meeste mensen waren gefocust op de verwoesting die er gaande was op de wereld. Het koppel ging intrekken in het bakstenen huis met twee verdiepingen en maakten er hun eigen plekje van. Veel mensen waren benieuwd of de eigenaren het bestaande interieur ontwerp behielden of het een make-over zullen geven. Om eerlijk te zijn zal het een schande zijn om alles te veranderen na al het harde werk van Joyce. Wij weten nog steeds niet wat er met het huis is gebeurd. Maar wij gaan ervanuit dat het niet langer op de markt staat doordat de verkoop nergens kan worden teruggevonden. De koper is natuurlijk vrij om ermee te doen wat hij of zij zelf wil.

A History Lesson

Een geschiedenisles

Niet het meubilair

Er was echter een belangrijk puntje wat alle potentiële kopers hadden moeten weten. De persoon die de uiteindelijke koper zal worden kreeg het meubilair er niet bij. Het meubilair speelde een grote rol in het ontwerpen van het huis, laten we hopen dat zij ook de kleine lettertjes van de verkoop hebben gelezen. Het schijnt dat Joyce haar dochter de meubels als erfenis krijgt. Zij is ermee opgegroeid dus niemand verdient ze meer dan zij! Ondanks dit minpuntje is het huis nog steeds alle dollars waard.

Not The Furniture

Niet het meubilair

Na meer dan zeventig jaar

Op 24-jarige leeftijd kwam Joyce op de 148 Jane Street te wonen. Na langer dan 70 (!) jaar op dezelfde plek te hebben gewoond, brak de tijd aan om ergens anders te wonen. Wij zijn zeker onder de indruk dat zij het voor elkaar heeft gekregen om het huis alleen te onderhouden. Dit bakstenen huis ziet er wellicht niet speciaal uit vanaf de buitenkant, maar zij wist er een juweeltje van te maken door haar interieur en decoratie talenten. Hoewel Joyce veel tijd heeft doorgebracht in de slaapkamer, ziet het er nog steeds vlekkeloos uit. Het lijkt wel alsof niemand daar ooit heeft gewoond!

After Seven Decades

Na meer dan zeventig jaar

Pasteltinten

Volgens Joyce ging haar voorkeur uit naar kleur op kleur. Zij is ook dol op het combineren van ontwerpen en zachte kleuren. Het was duidelijk dat zij fan was van pastel blauw, paars, roze en aquamarijn. Ook al is het moeilijk om deze kleuren te gebruiken, zij waren een perfecte match met het huis. Haar sterke talenten zorgden ervoor dat de plek uitnodigend en comfortabel was. Zij had oog voor de kleinste details, van de wc-brillen tot de fotolijstjes. Wij zullen niet geloven dat het een oud huis was als we dit niet van tevoren wisten!

Pastel Colors

Pasteltinten

Advertentie