Deze Hond Weigerde Te Bevallen, De Dierenarts Stond Versteld Toen Ze Achter De Reden Kwam

Gepubliceerd op 04/10/2021
Advertentie

Stomverbaasd door wat ze zag keek de dierenarts naar de echo die ze had gemaakt. Nadat ze het nog eens over had gedaan voor de zekerheid kwam ze erachter dat het 100% echt was wat ze zag. Hoewel ze geschokt was vond ze het nodig om de eigenaren van de hond te d0en begrijpen wat er aan de hand was… Het was namelijk hun geliefde hond wiens leven in gevaar was.

Screenshot 31

Zwangere Hond Weigert Te Bevallen, Dan Ziet De Dierenarts Waarom

Tijd Om Er Eentje Te Kiezen

Chris en Mariesa hebben altijd een hond willen adopteren. De verantwoordelijkheid die daar bij komt kijken begrepen ze, en ze gingen ervoor. Mariesa maakte de belofte dat ze alleen een hond zouden adopteren als ze de juiste opvang zouden vinden – een moeilijke taak was dit. Alle honden smeekten om gekozen te worden, wat de taak alleen maar moeilijker maakte totdat ze een hele speciale hond zag.

Time To Choose One

Tijd Om Er Eentje Te Kiezen

Buik Vol Met Ongeboren Puppy’s

De hond maakte oogcontact met het stel en voorzichtig benaderde ze hen. Ze zagen dat de hond zwanger was maar de toekomstige moeder was ook zacht en liefdevol en begon haar handen te likken. Mariesa had het gevoel dat ze aan het communiceren was en ze begreep snel dat ze met deze pitbull met opgezwollen buik naar huis zouden gaan. Opeens twijfelde ze, waarom was dat?

Belly Full Of Unborn Pups

Buik Vol Met Ongeboren Puppy’s

Gefokt En Toen Overgegeven Aan De Dierenopvang

Mariesa wilde alles te weten komen over deze hond wat er maar was, dit werd haar primaire bezigheid. Ze kwam er gauw achter dat de hond een naam had, Storie, en ook een verhaal. Storie had toebehoord aan hondenfokkers voordat ze in het hondenasiel was achtergelaten omdat de eigenaren deze zwangere pitbull niet langer konden verzorgen.

Bred And Then Surrendered At The Shelter

Gefokt En Toen Overgegeven Aan De Dierenopvang

Een Liefdevol Thuis

Voor Chris en Mariesa was het volkomen duidelijk dat hun net geadopteerde hond zorg en liefde nodig had en een veilige omgeving voor haar kroost om geboren te worden. Het brak hun hart om te zien dat Storie verwaarloosd en ondergewaardeerd werd. Maar net toen ze dachten dat het vanaf nu alleen maar beter zou worden voor de zwangere pitbull had de dierenarts iets om ze te vertellen.

Screenshot 23

Een Liefdevol Thuis

Pitbull Liefhebbers

Omdat fokkers ze tot vechtmachines hebben gemaakt hebben pitbulls een slechte reputatie. Mariesa en Chris hielden echter erg van pitbulls, het zou niet de eerste keer zijn dat er eentje geadopteerd zou worden. Een heleboel anderen waren ook al geadopteerd zoals je hieronder kan zien.

Screenshot 9

Pitbull Liefhebbers

“Megabed”

Zoals je je kan voorstellen moeten al deze honden ook ergens slapen. Sommige baasjes vinden het heerlijk als hun honden in bed met ze slapen, en daarom had het stel besloten om een “megabed” aan te schaffen van vier bij twee meter. Chris legde uit in gesprek met TODAY: “‘s Nachts willen alle honden in het bed slapen, soms is het zo’n beestenboel dat we uiteindelijk van het bed werden geduwd en op de bank moesten slapen. Daarom hebben we het megabed gebouwd.”

Megabed

“Megabed”

Verkeerd Begrepen

De twee kamen erachter dat pitbulls vaak onbegrepen honden zijn en daardoor vaak verwaarloosd. Dit was een belangrijke reden waarom zij pitbulls juist begonnen te omarmen. Hoewel ze al veel ervaring hadden met honden, kon niks ze voorbereiden op wat er nu stond te gebeuren.

Fans Of Pit Bulls

Verkeerd Begrepen

Liefdevolle Baasjes

Chris en Mariesa waren volledig toegewijde baasjes die een veilig thuis voor noodlijdende honden wilden voorzien. Ze doen alles om de levens van deze lieve viervoeters te redden. Samen delen ze dit doel.

Loving Parents To Many Dogs

Liefdevolle Baasjes

Chris Was Anders

Chris was als een godsgeschenk voor Mariesa. Hij was gepassioneerd over huisdieren en vooral honden. Er was meer dan een gemeenschappelijke liefde voor dieren die deze twee samenbracht. Ze wilden samen een thuis creëren voor hun kinderen…harige, viervoetige kinderen welteverstaan.

Screenshot 25

Chris Was Anders

Vriendelijke Gezichten

Al snel zagen Chris en Mariesa bij het hondenasiel dat er een groot aantal van een bepaald hondenras was – namelijk pitbulls. Ze wisten toen nog niet dat eentje van deze honden hun leven voor altijd zou veranderen.

Screenshot 3

Vriendelijke Gezichten

Een Reputatie Die Ze Niet Verdienden

Zoals we al zeiden, pitbulls worden als gevaarlijke, onvoorspelbare honden bestempeld, maar dit is niet waar. Hoewel ze gespierd zijn en grote hoofden hebben, zijn ze niet per se een bedreiging voor mensen. Door hun reputatie hebben veel staten en landen pitbulls als huisdieren verboden. Hierdoor zijn ook de hondenasielen vol met deze honden.

A Reputation They Did Not Deserve

Een Reputatie Die Ze Niet Verdienden

Eentje Zou Van Hun Zijn

Toen Chris en Mariesa alle pitbulls in het asiel zagen wisten ze gelijk dat ze er eentje zouden adopteren. Ze beseften nog niet wat voor impact deze adoptie op ze zou hebben…

Screenshot 24

Eentje Zou Van Hun Zijn

Liefdevolle En Loyale Beesten

Net zoals vele andere hondenrassen, ie het bewezen dat pitbulls enorm lief en loyaal kunnen zijn. Hun gedrag is een weerspiegeling van hoe ze behandeld worden. Als je ze goed behandeld, zullen ze jou nog beter behandelen! Chris en Mariesa zouden daar spoedig zelf ook achter komen.

Screenshot 4

Liefdevolle En Loyale Beesten

De Puppy’s Zouden Er Al Moeten Zijn

Toen ze het personeel van het hondenasiel over Storie vroegen, kregen ze vreemde info. Ze werden namelijk verteld dat Storie eigenlijk al bevallen had moeten zijn van de puppy’s maar dat het nog niet gebeurd was en dat ze niet wisten waarom. Er was iets ergs vreemds aan de hand – ze konden het zien in de ogen van de hond – en ze wilden weten wat het was. Iets zei hen dat het een kwestie van leven of dood was.

The Pups Should Have Popped Out Already

De Puppy’s Zouden Er Al Moeten Zijn

Leven Of Dood

Het was zo klaar als een klontje dat Storie hulp nodig had. Het stel hondenliefhebbers beseften dat zij haar enige hoop was, en omdat de tijd tikte, kregen ze door dat ze met een kwestie van leven of dood te maken hadden.

Screenshot 6

Leven Of Dood

De Toekomstige Moeder Helpen

Er was niet veel tijd meer en ze besloten deze hulpeloze hond te helpen. Ze voerden lange discussies zonder uitkomst. Maar toen benaderde Storie Mariesa en ze legde zachtjes haar hoofd op de knie van haar nieuwe eigenaar. Ze maakten oogcontact en Mariesa keek diep in de ogen van haar schatje. Dat is alles wat ze nodig had…

Helping The Soon-To-Be Mom

De Toekomstige Moeder Helpen

Grote Hondenfamilie

Onderweg naar huis met Storie gingen er een miljoen verschillende gedachtes en zorgen door het hoofd van Mariesa. Ze had in het verleden ook nieuwe honden mee naar huis gebracht maar deze was echt anders, ook al kon ze ook niet de vinger leggen op waarom dat precies was. Het zou niet zo simpel worden als ze hadden verwacht.

Screenshot 8

Grote Hondenfamilie

De Perfecte Oplossing

Het was geen verrassing voor ze dat als Storie zou bevallen, ze binnen een mum van tijd opeens misschien wel 10 extra hondjes zouden hebben. Ongeacht dit feut wilden ze Storie beslist niet laten bevallen in het asiel, ze zochten een veilige plek voor haar.

The Perfect Solution

De Perfecte Oplossing

Een Idee

Er was een hoop discussie over what ze konden doen en natuurlijk vonden ze voor elke oplossing ook weer een bijgevolg probleem. Toen, opeens uit het niets, riep Chris dat hij een geniale oplossing had. Natuurlijk was ze sceptisch maar hij leek zekerder dan ooit.

Screenshot 8

Een Idee

Pleegouders

Chris’ idee was om Storie op te vangen, zoals ze gepland hadden, en ook de kroost zouden ze verzorgen totdat ze permanente baasjes voor ze gevonden hadden. Het leek een goede oplossing voor hun probleem, maar er was een groot obstakel – het leek alsof Storie helemaal niet wilde bevallen.

Screenshot 3

Pleegouders

Nog Een Probleem

Zoals we al zeiden, elke oplossing leek een bijgevolg probleem te hebben. Ook al had Chris een goed idee, er was een zwangerschap gaande die hun aandacht verdiende. Dit werd hun grootste zorg en met goede reden ook.

Screenshot 21

Nog Een Probleem

Online Naar Antwoorden Zoeken

Zoals zovelen van ons was de eerste plek waar ze naar antwoorden zochten voor hun unieke probleem het internet. Ze waren echter al gauw overweldigd door de informatie die ze op het wereldwijde web vonden.

Looking For Answers Online

Online Naar Antwoorden Zoeken

Angstaanjagend

In feite waren de antwoorden en de informatie die ze op het internet aantroffen enger dan ze hadden verwacht. Dat is vaak wat er gebeurt als je op het internet zoekt naar advies voor benarde situaties. Het is makkelijk voor wie dan ook op het internet om onjuiste informatie te verspreiden.

D

Angstaanjagend

Verband Tussen Trauma En Geboorte

Wij als mensen onderschatten vaak de intelligentie van dieren. Tijdens hun online onderzoek vonden Chris en Mariesa vele artikels die uitlegden waarom een hond niet bevalt van haar puppy’s. Er was echter één artikel dat het beste leek te beschrijven in wat voor situatie ze zich bevonden.

Relationship Between Trauma And Birth

Verband Tussen Trauma En Geboorte

Stressvolle Omstandigheden

Onderzoek heeft aangetoond dat dieren die in asiels verblijven veel stress en trauma opdoen. Een zwanger dier kan dit extra ervaren en dit was ook het geval bij Storie. De asiels treffen geen blaam; het is gewoon de omgeving daar. Storie kreeg de kans van haar leven toen Chris en Mariesa haar adopteerde en ze in hun huis zou kunnen bevallen.

Screenshot 15

Stressvolle Omstandigheden

Beseffen Hoe Gevaarlijk De Situatie Is

Terwijl ze het onderzoek voortzetten kwamen ze erachter hoe riskant de situatie was. Storie had misschien beseft dat ze in een stressvolle omgeving leefde en ze had haar puppy’s van dit gevaar willen behoeden door niet te bevallen.

Realizing How Dangerous The Situation Is

Beseffen Hoe Gevaarlijk De Situatie Is

Traumatische Ervaringen

Het probleem hiermee is dat ze niet alleen haar puppy’s in levensgevaar bracht maar ook zelf riskeerde om te overlijden. Soms kan een dier zelfs in gevaar komen door haar instinct. Het werd duidelijk dat ze haar onmiddellijk mee moesten nemen naar de dierenarts.

Screenshot 16

Traumatische Ervaringen

Naar De Dierenarts

Ook al waren ze erg nerveus over wat er gaande was, moesten ze voor Storie kalm blijven. Ze wilden haar absoluut niet meer stress opleveren. Ze namen haar mee de auto in en gingen naar de dierenarts.

Puppies For Adoption

Naar De Dierenarts

Wat De Echo Aantoonde

De dierenarts maakte een echo van de hond maar toen ze op het scherm keek was ze sprakeloos. Ze was compleet geshockeerd en het stel kon dit van haar gezicht aflezen. Ze dacht een moment na en besloot toen dat het simpelweg een fout was geweest.

What The Ultrasound Showed

Wat De Echo Aantoonde

Iets Is Niet Goed

Maar zelfs na verloop van tijd leken de vormen op het scherm niet te verdwijnen of ook maar te veranderen. Die kleine witte contouren waren het bewijs van iets wat voor iedereen in de kamer onvoorstelbaar zou zijn. Mariesa zag de reactie van de dierenarts en wilde graag weten wat er aan de hand was.

Something Isnt Right

Iets Is Niet Goed

Stomverbaasd

Nadat ze even op adem was gekomen begon de dierenarts uit te leggen wat er gaande was in het lijf van Storie. Eerst dacht ze dat ze zwanger was van zes puppy’s maar op de echo had ze iets anders gezien. De dierenarts toonde de contouren op het scherm en langzamerhand begonnen ze te beseffen wat er aan de hand was. Hierdoor zouden ze misschien er achter komen waarom Storie nog niet bevallen was.

The Shock Of A Lifetime

Stomverbaasd

Volkomen In Shock

De dierenarts wees de contouren aan op het scherm en telde hard op. Ze hoefde echt niet meer uit te leggen waar ze naar keken – het was helemaal duidelijk dat er meer dan de 6 verwachte puppy’s waren.

Screenshot 19

Volkomen In Shock

Een Ontwikkeling Die Niemand Verwachtte

De dierenarts toonde het scherm en telde nogmaals de contouren die ze in de buik van de hond zag. 1, 2, 3, 4, 5, 6… maar het tellen bleef aanhouden. De dierenarts telde en telde tot ze bij 12 was! Storie had twaalf puppy’s in haar buik!

A Development No One Expected

Een Ontwikkeling Die Niemand Verwachtte

Onverwachts

Nu alle mensen in de kamer het ware aantal puppy’s in Storie’s buik kenden waren er wat zaken die besproken moesten worden. Wat moesten ze nu doen? Zes puppy’s was een gebruikelijk en te verwachten aantal, maar 12? Dat was onverwachts.

Screenshot 3

Onverwachts

Ongeloof

Chris en Mariesa waren compleet gevloerd door het nieuws wat ze hadden ontvangen. Ze wisten dat er iets niet pluis was maar dit was ver buiten hun verwachtingen. Zou ze het overleven? Zouden alle 12 puppy’s veilig de wereld in komen?

Screenshot 4

Ongeloof

Naar Huis en Wachten

De dierenarts was zelf stomverbaasd over de situatie maar ze wist het verontruste stel wel te instrueren. Nadat ze uitlegden dat de echo aantoonde dat de puppy’s gezond waren vertelde ze het stel dat ze naar huis moesten gaan om Storie op het gemak te stellen zodat ze zou kan gaan bevallen.

Go Home And Wait

Naar Huis en Wachten

Voorbereiding

De instructies van de dierenarts waren duidelijk. Ze voegde nog toe dat als er niks zou gebeuren de komende 48 uur, dat ze haar dan terug moesten brengen naar de dierenarts. Ze wisten niet dat Storie wachtte met bevallen met goede reden.

Screenshot 7

Voorbereiding

De Ouders Zijn Gespannen

Terwijl ze het kantoor van de dierenarts uitliepen, spookten er enorm veel beangstigende gedachtes door hun hoofd. Storie was in een risicovolle positie en haar 12 puppy’s ook allemaal, en de komende 48 uur zou zeker weten stressvol worden. Maar toen ze onderweg naar huis waren, bedacht Mariesa iets – iets wat alles zou veranderen.

The Parents Are Anxious

De Ouders Zijn Gespannen

Een Briljant Idee

Dit was nu echt een lastige en ingewikkelde situatie maar natuurlijk waren ze nog niet klaar om de handdoek in de ring te gooien. Chris en Mariesa besloten dat ze er alles aan zouden doen om Storie te helpen om deze moeilijke tijd door te komen, en dus bedachten ze een plan.

Screenshot 12

Een Briljant Idee

Haar Een Eigen Ruimte Geven

Omdat het stel een ongelooflijke hoeveelheid onderzoek had gedaan naar dit zeldzame geval, dachten ze dat ze maar het best een soort eigen ruimte voor Storie konden maken. Ze construeerden een plekje in hun slaapkamer met kussens en dekens om haar thuis te laten voelen. Ze beden dat Storie zich veilig en ontspannen zou voelen maar ze hadden geen idee van het wonder dat zou plaatsvinden.

Giving Her A Space Of Her Own

Haar Een Eigen Ruimte Geven

Veilige Plek

Het stel deed ontzettend hun best om ervoor te zorgen dat het nieuwe plekje voor Storie perfect voor haar zou zijn. Ze zorgden ervoor dat er weinig geluid was en dat de kamertemperatuur perfect was zodat ze op haar gemak zou zijn.

Screenshot 22

Veilige Plek

Onbewust

Toen alles klaar was, was het stel uitgeput. Ze lieten Storie aarden op haar nieuwe plekje en maakten zich zelf klaar om naar bed te gaan. Ook al leek Storie het plekje gelijk aangenaam te vinden, dachten ze nog erg veel over haar na.

Screenshot 23

Onbewust

Ongelooflijk

‘s Nachts was het moeilijk om te slapen. Ze hebben wellicht een paar momenten een oogje dichtgedaan maar toen hoorden ze opeens vreemde geluiden komend van het plekje wat ze voor de zwangere Storie hadden gebouwd. Ze keken elkaar aan, verbaasd, en gingen snel uit bed.

Screenshot 25

Ongelooflijk

Op Hun Tenen

Ze waren er niet zeker van wat er gaande was met Storie. Ze wilde haar niet alarmeren, ze hadden namelijk dat plekje voor haar gemaakt om haar op haar gemak te stellen. Dus gingen ze op hun tenen de kamer in waar ze lag.

Screenshot 16

Op Hun Tenen

‘s Nachts

Ze zagen Storie in het hoekje wat ze voor haar hadden gemaakt en wat was ze aan het doen? Ze was haar 12 pasgeboren puppy’s aan het verzorgen! Ze beseften dat ze ‘s nachts bevallen was. Maar wat was nou de reden dat ze zo lang gewacht had met bevallen?

Screenshot 18

‘s Nachts

Enorm Blij

Het stel werd overmand door emoties. Ze barstten in tranen uit – tranen van blijdschap natuurlijk. Ze waren enorm blij en dat is nog een understatement. Door hun zorg en liefde voor Storie was het mogelijk voor haar geworden om te bevallen.

Giving Her A Space Of Her Own

Enorm Blij

Een Dozijn Puppy’s

Zoals je je kunt voorstellen wilden ze hun geliefde hond niet allen laten maar toch beseften ze dat dat misschien het beste was voor Storie. ‘s Ochtends, na een nacht met weinig slaap, haastten ze zich terug om te zien hoe het met Storie ging. Toen werden ze behoorlijk verrast!

A Dozen Puppies

Een Dozijn Puppy’s

Wachten Op Zorg En Affectie

Zoals we al eerder aangaven willen zwangere honden niet bevallen in een omgeving die onveilig is. Storie wist overduidelijk dat het asiel niet de juiste plek voor haar was om te bevallen maar hoe wist ze dat Chris en Mariesa zouden opdagen? Haar natuurlijke instinct zei haar dat het de juiste plek was om te bevallen en daar had ze zeker gelijk in.

Waiting For A Little TLC

Wachten Op Zorg En Affectie

Een Eigen Roedel

Dit was een waar wonder. Storie had minder dan een dag bij het stel gespendeerd maar ze had haar conclusies getrokken op basis van hun gedrag en uitstraling. Ze wist dat het een veilige en betrouwbare plek was voor haar twaalf baby’s. En wat zou er nu komen?

A Pack Of Her Own

Een Eigen Roedel

 

Advertentie